Română
Engleză

: +40 371 120 838

 •   : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Intrebari frecvente

 • Cum devin client Eco2Energy Choice?

  Tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formulat (link catre formular). In maxim 24 de ore vei fi contactat de un reprezentant Eco2Energy care iti va acorda tot sprijinul de care ai nevoie.
 • Cat ma costa schimbarea furnizorului?

  Schimbarea furnizorului este un serviciu gratuit pentru care nu se percep taxe de conectare sau contractare.

 • Care sunt documentele necesare pentru schimbarea furnizorului?

  Pentru schimbarea furnizorului de energie electrica vei avea nevoie de urmatoarele documente:

  • Avizul tehnic de racordare (ATR)
  • Noul contract cu Eco2Energy Choice
  • Ultima factura emisa de furnizorul actual (pentru a face dovada platii la zi)

 • Cum pot plati factura?

  Poti face plata facturii prin transfer bancar:

  SC. Eco2Energy Choice SRL

  IBAN: RO43PIRB4238770184001000 | Piraeus Bank sucursala Muncii

 • Ce inseamna consumator captiv?

  Consumatorul captiv nu poate alege furnizorul, din considerente tehnice, economice sau de reglementare.

 • Cum se obtine avizul de amplasament?

  AA-ul se obtine de la distribuitor in vederea racordarii la retea.

 • Cum se obtine avizul tehnic de racordare?

  ATR-ul este necesar pentru incheierea contractului de furnizare. Documentatia anexata cererii de emitere a avizului tehnic de racordare are o structura ce depinde de categoria utilizatorului din care face parte solicitantul. In functie de aceasta, documentatia va cuprinde dupa caz:

  1. Avizul de amplasament, in copie;
  2. Studiul de solutie pentru racordarea la reteaua electrica, avizat de operatorul de retea sau Fisa de solutie (in cazul solutiilor evidente si pentru consumatorii casnici);
  3. Datele tehnice si energetice caracteristice utilizatorilor, conform reglementarilor aprobate de autoritatea competenta;
  4. Certificatul de urbanism, in copie si in original, care se restituie;
  5. Plan de situatie la scara, cu amplasarea in zona a locului de consum/producere, atat pentru constructiile existente, cat si pentru constructiile noi sau extinderi?pentru constructiile noi sau modificari la cele existente, planul va fi avizat de organismele competente potrivit legii. Pentru consumatorii casnici este suficienta schita de amplasament, cu coordonatele din care sa rezulte precis pozitia locului de consum;
  6. Actele societatii, dupa caz: certificat de inmatriculare, cod fiscal sau certificat de inregistrare;
  7. Act de proprietate sau orice alt inscris care atesta dreptul de folosinta asupra terenului/cladirii in care se constituie locul de consum/producere pentru care se solicita avizul tehnic de racordare, in copie si in original, care se restituie. In cazul spatiilor inchiriate este necesar si acordul proprietarului pentru executarea de lucrari in instalatiile electrice.

  Pentru toate categoriile de instalatii, in documentatie se vor specifica cerintele privind nivelul de siguranta in punctul de delimitare pentru a fi avute in vedere la stabilirea solutiei de racordare la reteaua electrica. Pentru obtinerea avizului tehnic de racordare la reteaua electrica, solicitantul se adreseaza operatorului de retea:

  1. Direct
  2. Prin imputernicit legal
  3. Prin proiectant de specialitate

 • Ce reprezinta factura de regularizare?

  Factura de regularizare conţine diferenţa dintre consumul real înregistrat în perioada de regularizare menţionată pe factură si consumul estimat şi facturat. Astfel, pe factură vei găsi atât indexul citit înregistrat la începutul acestei perioade, cât şi cel citit la sfârşitul perioadei. Din acest consum real, este scăzut consumul estimat facturat, valoarea facturii de regularizare reprezentând diferenţa dintre cele două consumuri, care poate fi negativă sau pozitivă.

 • Nu ai gasit informatiile dorite?

  Adreseaza intrebarile tale specialistilor nostri utilizand adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.