Română
Engleză

: +40 371 120 838

 •   : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Prognoză și echilibrare

 • PROGNOZE CLIENȚI FINALI

  Clientul ECO2ENERGY găsește istoria sa energetică recentă, începând cu data de la care a devenit clientul nostru accesând contul său din platforma informatică pusă la dispoziție de noi. În mod automat programul preia raportările de prognoză 24-48 de ore (dacă consumatorul deține contract de metering) sau lunar agregând datele si obținând o formă de lucru a acesteia. Aceste date sunt baza raportărilor pe Piata de Echilibrare.

  Echilibrare piata de energie

  Datele de prognoză și consum sunt analizate atunci când sunt disponibile de ECO2ENERGY și, împreună cu reprezentanții consumatorilor, când se impune, se iau deciziile necesare pentru raționalizarea consumurilor. Pe baza acelelorași indicatori, se atrage atenția asupra unor diferențe exagerate între prognoze și consumul real în încercarea de a aduce prognoza la un grad mai înalt de acuratețe sau de a preîntâmpina o posibilă eroare a operatorului de rețea care a realizat citirea consumurilor.

  Istoria energetică recentă a fiecărui consumator stă la baza analizei  pe care noi o transmitem lunar tuturor consumatorilor nostri.

  ECO2ENERGY dă o atenție deosebită acestui serviciu pentru a putea oferi clienților un tarif fix pe toată durata contractului, neobligându-i pe aceștia să suporte costurile neîncadrării întro bandă de prognoză.

 • PROGNOZE PRODUCĂTORI DE ENERGIE REGENERABILĂ

  Serviciile dedicate de prognoză şi echilibrare sunt menite să sprijine producătorii de energie regenerabilă cu date de prognoză cât mai aproape de realitate şi prin reducerea costurilor cu echilibrarea. Echipa noastră de specialişti actualizează şi transmit date zilnic cu privire la producţia posibilă de energie. Producţia înregistrată din cadrul portofoliului este cumulată în portofoliul nostru unde abaterile de la consumul agregat sunt compensate.