Română
Engleză

: +40 371 120 838

  •   : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Scade consumul energetic în mod eficient

Servicii de creștere a eficienței energetice

          

       O posibilitate pentru implicarea sectorului privat în proiectele de Eficiență Energetică este apelarea la o companie de servicii energetice (ECO2ENERGY CHOICE) în calitate de partener de implementare.

 

 

   ECO2ENERGY CHOICE este o firmă comercială care oferă o gamă largă de soluţii de economisire a energiei, printre care proiectarea şi implementarea proiectelor de economisire a energiei, realizarea auditului energetic complex, conservare a energiei, externalizarea infrastructurii energetice, producerea de energie electrică şi furnizarea energiei, precum şi managementul riscului.

  ECO2ENERGY CHOICE poate face parteneriat cu instituţiile financiare.

  ECO2ENERGY CHOICE începe cu efectuarea unei analize profunde a obiectului proprietăţii, elaborează o soluţie de EFICIENȚĂ ENERGETICĂ, instalează echipamentul/materialele solicitate şi întreţine sistemul pentru a asigura economia de energie pe durata perioadei contractului.

  ECO2ENERGY CHOICE SRL oferă soluții complexe pentru atingerea eficienței energetice.

                    AUDIT ENERGETIC COMPLET

                    AUDITUL PROCESELOR DE PRODUCȚIE

                    PLAN DE MĂSURI

                    PROIECTARE

                    FINANȚARE

  COMPENSAREA FACTORULUI DE PUTERE

       În contextul Ordinului ANRE nr. 33 din 28.05.2014 pentru aprobarea Metodologiei privind stabilirea obligațiilor de plată a energiei electrice reactive și a prețului reglementat pentru energia electrică reactivă, tariful energiei reactive poate, în multe intervale orare, să depășească valoarea energiei electrice active.

       Acest fapt ne-a determinat să venim în sprijinul consumatorilor cu soluții personalizate de normalizare a factorului de putere. În urma diagnozei sistemelor electrice, specialiștii noștri identifică problemele acestora și propun măsuri tehnice corective menite să compenseze energia reactivă și să reducă pierderile din sistem.

  SOLUȚII DE ILUMINAT PE BAZĂ DE LED-URI

       Soluțiile noastre pentru iluminatul public, iluminatul industrial, iluminatul interior și cel architectural, folosind  noua tendință  a tehnologiei de iluminat bazată pe LED-uri (diode emițătoare de lumină) se ridică la cele mai înalte standarde.

       Produsele noastre de iluminat, bazate pe înaltă tehnologie LED, prezintă avantaje competitive de eficiență energetică și garanție remarcabilă:

   Becuri cu LED cu soclu E27, destinate a înlocui becurile cu incandescență și becurile CFL;

   Spoturi cu LED cu soclu GU10 și GU 5.3, folosite pentru înlocui spoturile cu halogen;

   Tuburi cu LED T8 cu lungimi de 600, 1200 și 1500 mm, cu consumuri mici atât cu capăt fix, cât și rotativ, destinate a înlocui tuburile cu neon clasice;

   Corpuri de iluminat cu LED  pentru tavane casetate, pentru spații de birouri;

   Corpuri de iluminat cu LED pentru mediul industrial, inclusiv cu grad de protecție IP 67;

   Corpuri de iluminat pentru proiecte comerciale (magazine, hoteluri, restaurante, galerii comerciale), cu o calitate excelentă a luminii și garanție 6 ani;

   Corpuri de iluminat pentru terenuri  sportive și instalații de nocturnă;

   Corpuri de iluminat pentru spații exterioare, inclusiv iluminat stradal sau  parcări;

   Corpuri de iluminat proiectate a fi folosite în mediul industrial cu cerințe speciale (Class I, II, III, Div 1,2 , ATEX / IECEx Zona I -21, II- 22), cu aplicații în petrochimie, industria chimică, instalații de foraj terestru și marin, cu garanție de 6 ani;

   Corpuri de iluminat pentru stații de alimentare cu carburanți.